Skarp anden halvleg giver Juve sikker sejr

Juventus har i denne sæson fået en del større udfordringer end de foregående år, hvor det er blevet til det ene mesterskab efter det andet. Derfor er sejre i alle kampe et must for ‘Den Gamle Dame’, og søndag aften kom der en sejr i hus mod Crotone.

Kampen endte 3-0 til Torino-klubben, som dog først i anden halvleg virkelig kom i gang med målscoringen. Første halvleg var nemlig endt målløs, men bare syv minutter inde i anden halvleg kunne Mario Mandzukic gøre det til 1-0, da Barzagli havde lagt et indlæg fra højresiden ind i hovedet på den store kroat.

Efter en times spil var det De Sciglio, der kunne gøre det til 2-0, da sommerens nyindkøb fik fat i en løs bold udenfor feltet, som han hamrede stensikkert i netmaskerne. Juventus var dog lagt fra færdige, og ti minutter senere var det Benatia, der nærmest kunne gå bolden i mål til 3-0.

Juventus var til kampen i en 3-4-3-opstilling, som er ved at få lidt af et comeback i hele fodbold-Europa. Det virkelig godt for dem, og i næste runde skal Juventus møde Napoli i et af sæsonens største opgør.

Napoli er nemlig på førstepladsen med fire point ned til Juventus på tredjepladsen, og en sejr til syditalienske Napoli vil altså være et stort skridt mod klubbens første mesterskab siden Maradona var i klubben. Mellem de to klubber er Inter, som er to point efter Napoli.

For detaljerede oplysninger, klik her: Fodboldtøj til Børn