Video: To sene Cornelius-kasser sender Atalanta til tops

Der er lagt op til lidt af en gruppefinale i Andreas Cornelius’ gruppe i Europa League, hvor hans italienske klub Atalanta giver den masser af gas for tiden. Her til aften blev det til en storsejr på 5-1 over Premier League-klubben Everton. Her stod Cornelius tilmed for de to sidste mål, hvor han viste sig frem med kasser fra både hoved og højrefoden.

Det betyder, at Atalanta nu har en bedre målscore end Lyon i gruppen, hvor begge hold nu er på 11 point og videre til næste runde. Man mangler nu bare, at finde ud, hvilket af de to klubber, som skal tage førstepladsen.

Det finder man ud af i et direkte opgør mellem de to klubber i sidste runde. Den bliver spillet på Atalantas hjemmebane, og her endte den første kamp mellem de to 1-1, så det er stadig meget åbent, hvem der tager førstepladsen.

Her er 0-0 og 1-1 nok for italienerne, mens uafgjorte resultater med flere mål vil sende Lyon op på førstepladsen, hvis altså kampen skulle ende uden en vinder.

I gruppens bund finder man foruden Everton også FC Midtjyllands overmænd fra kvalifikationen, Apollon, som indtil videre har hentet tre point. Det er dog stadig to mere end Everton, som ligner et hold, der har kapituleret fuldstændig i forhold til det europæiske i denne sæson.

For detaljerede oplysninger, klik her: Fodboldtøj til Børn

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*