Dagens Spilforslag: Målfest på St. Mirren Park

Både St. Mirren og Livingston vandt i weekenden over modstandere, der sluttede kampen med 10 mand på banen. Derfor er aftenens kamp et ægte topopgør mellem de to hold, der ånder Dundee United tungest i nakken.

St. Mirrens 2-0-sejr over Inverness i det skotske højland var holdets første efter et sejrsløst formdyk på tre kampe. Vi skal derfor også tilbage til 30. september for at finde den seneste hjemmesejr til St. Mirren, så Livingston kan formentlig godt se frem til en varm velkomst på Paisley Stadium.

Livingston bør dog ikke være sådan at vælte omkuld. Løverne har vundet tre af de sidste fire kampe, og holdet har blot tabt én af de sidste 10 kampe i ligaen. Rapporterne går på, at Livingston leverede storspil i den seneste sejr på 3-0 over Queen of the South.

Nu handler dette spil jo om mål, og ser vi isoleret på dem, har St. Mirren endnu ikke spillet til under 2,5 mål i en eneste af sæsonens hjemmekampe. Helt samme konsistens kan Livingston ikke prale af, men fire af seks udekampe er dog gået over 2,5 mål, mens der i gennemsnit er scoret præcis tre mål i alle holdets kampe på fremmede baner.

St. Mirren har blot spillet to kampe uden at score, mens det samme kun er overgået Livingston én gang i denne sæson.

Både målform og selvtillid er altså i top hos de to hold, som har spillet 1-3, 2-3 og 1-4 i de sidste tre indbyrdes opgør. Det overbeviser om, at der er gode chancer for, vi har et målrigt topopgør i vente, så odds 1,71 på over 2,5 mål er købt.

For detaljerede oplysninger, klik her: billige fodboldtrøjer

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*