ronaldo fodboldtøj til børn Neymar “er fast besluttet

ronaldo fodboldtøj til børn Neymar “er fast besluttet på at bringe Paris Saint-Germain til toppen”, ifølge Marco Verratti, der har hyldet brasilianeren som en “leder” forud for Champions League-genstarten.

PSG har nydt godt af tilstedeværelsen af en fuldt fit Neymar i hele 2020, efter at have set ham lægge skuffelsen over et mislykket skifte til Barcelona og en række skadesproblemer bag sig.

Den 28-årige har bidraget med 19 mål og 10 assists til klubbens sag i 24 kampe i denne sæson, hvilket har hjulpet dem med at fuldføre en hjemlig diskant, og han kan også være klar til at inspirere til succes på Europas elitescene.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Neymar scorede i begge ben, da PSG slog Borussia ronaldo fodboldtrøje til børn Dortmund i ottendedelsfinalen, for at skabe et sidste-otte-opgør mod Serie A-tøjet Atalanta – som slog Valencia ud i forrige runde.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*