ronaldo fodboldtrøje børn Newcastle Jets-våben Andrew

ronaldo fodboldtrøje børn Newcastle Jets-våben Andrew Nabbout mener, at det er svært for unge spillere at få karakteren i sin eks-klub Melbourne Victory på grund af forventningen.

Nabbout brød på scenen som 19-årig i 2012 og scorede to gange i anden halvleg, da Victory kæmpede fra to mål bagud for at slå Sydney 3-2.

Men hans karriere tog aldrig fart i Melbourne, og han blev til sidst løsladt efter klubbens 2014-15 A-League mesterskabssejr – efter kun at have spillet 35 minutter under kampagnen.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Forud for fredag aftens blockbuster mellem Victory ronaldo portugal trøje børn og Jets på AAMI Park understregede Nabbout, at der ikke er noget ondt blod mellem ham og nogen i hans tidligere klub, men han føler, at det er svært for unge at få en mulighed, og det er grunden til, at så mange går videre.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*