David Luiz blev tvunget til at skyndte sig klar VM trøjer 2018 efter Kolarovs hårde levering

Fred scorede det eneste mål for spillet, da Brasilien afsluttede deres World Cup-præparater med en hårdkæmpet 1-0 sejr over Serbien.

Selecao kæmpede for at nedbryde deres europæiske modstandere, da de i 58. minut kontrollerede fremadrettet ekspedienten en lang bold fremad fra Thiago Silva, før de kom hjem.

Brasilien havde chancer for at tilføje til deres tally men blev i sidste ende tvunget til at afregne for en smal sejr.

Efter at være blevet testet af Panama i midtuke var VM-værterne i fuld styrke for sammenstød mod Ljubinko Drulovic’s side.

De var tilbageholdt til store magi, og coach Luiz Felipe Scolari vil være opmærksom på, at forbedring er påkrævet trods Freds veludtagne vinder.

Brasiliens sejr kan gøre lidt for at fylde Belgien landsholdstrøje VM 2018 en forventet nation med stor tillid. Men med at Neymar får næsten 80 minutters handling på sin vej til fuld fitness, og Fred scorer hans første i Brasilien farver siden Confederations Cup, er der grund til, at værterne er optimistiske.

Efter en livlig åbning fra begge sider truede Aleksandar Kolarov først, da han slog en indsats bred over Julio Cesars venstre stolpe en
00003011
fter ni minutter.

Neymar fik så godt nytte af en blok, der fortroligt landede i sin vej – kun for Ivanovic at producere et godt tidsbestemt sidste dunk tackle.

En kombination af vedholdende og robust forsvar bidrog til at holde Brasiliens fremadrettede godt bøjede, selvom Fred nærmest truede – hans dyppestrejke var ude af mål i 24 minutter.

David Luiz blev tvunget til at skyndte sig klar VM trøjer 2018 efter Kolarovs hårde levering, før Aleksandar Mitrovic spildte den bedste chance for halvdelen, overskredet med målet til hans barmhjertighed.

Luiz og Thiago Silva, som vil holde op i Paris Saint-Germain fra næste sæson, så blev blandet tæt på halvtid, men et offside-flag reddet Brasilien som Lazar Markovic konverterede.

Scolari byttede Oscar til Willian i pause, formentlig i et forsøg på at ryste tingene op, men Brasilien så stadig lidt ud af sorten.

Faktisk kunne Dusan Tadic måske have åbnet scoringen for Serbien, hvis han havde spillet på at nå et kors, der blev hævet ind i værtsboksen.

Fred sørgede derefter for, at første blod gik til Brasilien, og angriberen klæbte bragte Thiago Silvas levering for at tage Branislav Ivanovic ud af spillet og derefter prodding bolden forbi Vladimir Stojkovic – trods at snuble før det gjorde.

Neymar, livlig men langt fra hans farlige bedste, så blinkede et forsøg på tværs af siden, da hans side forsøgte at gøre scoreline mere eftertryk.

Der skulle ikke være flere mål, selvom Serbiens Milos Jojic og Brasilien fortsatte, Jo ramte træarbejdet i afsluttende faser.

Brasilien åbner deres World Cup kampagne mod Kroatien den 12. juni og vil være håb om en mere flydende skærm.