Kombinationsspil mellem Kruse og Mooy plaget Jordan Frankrig landsholdstrøje VM 2018

Australien udviklede sig til tredje runde af AFC World Cup kvalifikation som Gruppe B vindere takket være en 5-1 nedrivning af Jordan på tirsdag.

Record målskuespiller Tim Cahill nettede en første halvdel brace hver side af Aaron Mooy streaming gennem et ledigt forsvar på kontraangreb at score, udelukke enhver udsigt til sejren Jordan behov for at usurp Australien øverst i standings.

Eventuelle visdomsord, der blev givet af Jordan-chefen Harry Redknapp i intervallet, havde ringe indflydelse, da hans spillere fortsatte med at kæmpe. Robbie Kruse markerede sin tilbagevenden til Australiens startlinje i imponerende stil, da Tom Rogic og Massimo Luongo også ramte bagsiden af net.

Abdallah Deeb Salim fik Jordan på scoringsbladet i skade tid, hvorved deres 2-0 sejr over Australien i Amman tidligere i kvalifikation var en fading hukommelse.

Ange Postecoglous mænd var fulde af tillid efter sidste uges sejr 7-0 over Tadzjikistan og snart satte på at påføre en anden rutine.

Kombinationsspil mellem Kruse og Mooy plaget Jordan Frankrig landsholdstrøje VM 2018 hele vejen igennem, og duoen knyttede op til Mathew Leckie til hovedet i løbet af det 13. minut.

Jordan målmand Amer Shafi faldt skarpt til hans ret til at holde ud et Rogic-drev, og de besøgende spildte en 23-minutters åbning, da Hamza Al Dardour sprang offside fælden.

Det var en miss, de ville snart fortryde, da Mooy slog et pas til Kruse og Bayer Leverksen playmaker – tilbage på det sted, hvor han led ankelbåndskader i sidste års asiatiske finale – plukket ud Cahill for en enkel finish.

Kruse trak et backpedaling Jordan forsvar i disarray før han spillede i Mooy for en sammensat 39-minuts finish, og en misjudgment fra Shafi tillod Cahill at lede det tredje minut fra halvtimerne.

Straffen fortsatte i anden halvdel, med Rogic rettidigt løbe ind i boksen for at indsamle en blokeret Cahill indsats og slot hjemme.

Stedfortræder Luongo fik i slutningen af landsholdstrøje vm 2018 børn ​​Chris Ikonomidis ’69. minuts kryds og Jordan var gæld til Shafi for at forhindre yderligere ydmygelse, mens Yousef Al Rawashdeh blev reserveret til et forfærdeligt lunge på Kruse, der understregede gæsternes frustration.

Shafi reddede to gange fra Rogic og trængte Trent Sainsbury og Cahill, før Abdallah slog en god trøst fra uden for boksen.

Cahill havde endnu et punkt til at hævde matchbolden, med erstatning Baha Faisal imponerende rydde ud af linjen, og Postecoglou’s voldsomme side vil vide, at langt hårdere opgaver ligger foran.