ronaldo fodboldtøj børn Nathan Ake har støttet sin

ronaldo fodboldtøj børn Nathan Ake har støttet sin hollandske internationale holdkammerat Frenkie de Jong til at skinne i Barcelona og beskriver ham som en “fantastisk spiller”.

Ake talte forud for Nations League-finalen, hvor hollænderne tager imod Portugal, efter at de besejrede England 3-1 i torsdagens semifinale.

De Jong dominerede midtbaneområdet i opgøret med Three Lions, og Bournemouths midterforsvar mener, at den 21-årige kan gøre det samme, når han slutter sig til Liga-mestrene i næste sæson.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil ex-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
“Hver kamp [De Jong] spiller, er han så god til bolden, manchester city haaland trøje børn han vil have bolden overalt, og han er teknisk så god, at det er svært at få bolden fra ham. Han er en fantastisk spiller,” sagde Ake til Goal.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*