Napoli-sejr åbner gruppe F – Manchester City vandt igen

For at Napoli ikke skulle have udspillet sin rolle i denne sæson af Champions League krævede det en sejr på hjemmebane mod Shakhtar Donetsk, og den opgave løste de formstærke italienere.

Hjemme på Stadio San Paolo scorede Napoli tre mål i anden halvleg, hvor Lorenzo Insigne, Piotr Zielinski og Dries Mertens scorede målene for Maurizio Sarriz mandskab, som formåede at holde ukrainernes offensive profiler fra at score.

I det andet opgør i gruppen var Manchester City store favoritter mod Feyenoord, der skiftede Nicolai Jørgensen ind med 20 minutter tilbage. Pep Guardiolas mandskab havde dog store problemer med at bryde hollænderne ned.

Først to minutter før tid lykkedes det for Manchester City, som nu har vundet sine seneste 17 kampe, at score. Ilkay Gündogan sendte Raheem Sterling i dybden med perfekt timet stikning, og her svigtede englænderen ikke.

Manchester City er videre som etter med deres 15 point. Shakhtar Donetsk er på andenpladsen med ni point, og de kæmper med Napoli, som har seks point, om den sidste plads videre fra gruppen. Feyenoord ligger sidst med nul point.

Velkommen til at følge vores blog for at modtage flere nyheder om Fodboldtøj til Børn.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*