FC København er forberedt på den russiske kulde

Rusland er ikke kendt for sine varme temperaturer, og der venter da også FC København en kold oplevelse, når de skal spille på udebane mod Lokomotiv Moskva i Europa League. Temperaturen ved kampstart forventes at ligge omkring 5-7 minusgrader, hvilket er et pænt stykke under hvad vi har på de danske breddegrader i øjeblikket.

Men ifølge FC Københavns fysiske træner Anders Storskov, er det ikke noget som får betydning for spillerne under kampen. Det fortæller han til FC Københavns egen hjemmeside.

– Jeg tror som sådan ikke det har den store effekt, de har ikke lovet ekstreme kuldegrader, måske -5 eller -8. Det har vi prøvet mange gange før. Så det kommer ikke til at få effekt på spillerne.

Det er nu ikke fordi, der slet ikke tages højde for kuldegraderne. Flere af spillerne kommer med al sandsynlighed til at iklæde sig nogle ekstra lag tøj for at holde varmen under kampen.

– Vi sørger for at have det rigtige tøj på. Nogle af spillerne vælger at spille med kompressionsundertøj. Men ellers er der ellers ikke rigtig noget vi skal. Det er næsten værre, når det er meget varmt.

Det er ifølge Anders Storskov mere Ståle Solbakken og resten af trænerteamet, der skal sørge for at holde sig varme. Spiller plejer nemlig ifølge den fysiske træner at håndtere kulden godt.

For detaljerede oplysninger, klik her: billige fodboldtrøjer

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*