Juventus smadrer Milan i italiensk pokalfinale

Juventus storsejrede 4-0 i den italienske pokalfinale, da fire mål i anden halvleg sikrede sejren over Milan.

Juventus tog første skridt mod The Double i denne sæson, da AC Milan blev løbet over ende i den italienske pokalfinale.

I Rom var stillingen godt nok 0-0 efter de første 45 minutter, men så satte Juventus speederen i bund og bragede fire gange bolden i mål og sikrede sig titlen for fjerde gang i træk med en 4-0-sejr.​

Bolden var ikke i nærheden af de to spillere, men kampens dommer fik alligevel opfanget, at Roberto til sidst slog ud og ramte Real Madrid-spilleren med armen.
SE OGSÅ
Barcelona-spiller får fire dages karantæne efter El Clasico
​Medhi Benatia headede Juventus foran 1-0 efter 56 minutter, og så gik det pludselig stærkt.

Fem minutter senere trykkede Douglas Costa af lidt uden for straffesparksfeltet, og Milan-målmand Gianluigi Donnarumma kunne blot halvklare, hvorefter bolden strøg i mål til 2-0.

Det blev 3-0 ved Medhi Benatia, mens Milans Nikola Kalinic blev noteret for et selvmål, da han efter et hjørnespark til Juventus fik headet bolden i eget mål danmark vm trøje 2018.

Pokaltitlen betyder samtidig, at Juventus mere end kørte sig i poleposition til endnu en sæson med både mesterskab og pokaltitel.​

Senere vil Hareide skære i antallet af spillere, da han blot må tage 23 mand med til VM.
SE OGSÅ
Hareide udtager VM-bruttotrup på 35 spillere
​Det syvende italienske mesterskab på stribe ligner således en formsag for Juventus, som med to runder igen har seks point ned til Napoli på andenpladsen.

Juventus har tilmed en markant bedre målscore end Napoli. Juventus møder i næstsidste spillerunde AS Roma på udebane den kommende søndag.

Velkommen til at følge vores blog for at modtage flere nyheder om liverpool tøj til børn.