Hjemmeholdet skabte fra start Island landsholdstrøje VM 2018 de bedste muligheder

Det franske landshold, der til sommer blandt andre er i pulje med Danmark til sommerens VM-slutrunde, fik mandag aften besøg af Irland på en meget våd aften på Stade de France i Paris.

Frankrig viste prøvelser på deres uhyggeligt brede trup ved at lade profiler som Paul Pogba, Antoine Griezmann og N’Golo Kanté starte på bænken, men havde alligevel ikke problemer med at gøre livet svært for Irland, der tidligere på året fik slukket deres VM-drøm af det danske landshold.

Hjemmeholdet skabte fra start Island landsholdstrøje VM 2018 de bedste muligheder, men vi skulle alligevel 40 minutter ind i kampen, før at Olivier Giroud bragte franskmændene i front. Chelsea-angriberens hovedstødsforsøg blev reddet på stregen, men den høje angriber var hurtigt over reposten. 1-0.

Kun fire minutter senere blev det så også 2-0, da Nabil Fekir forsøgte sig fra distancen. Colin Doyle forsøgte at bokse bolden væk, men sendte i stedet bolden lodret op i luften og ind i eget mål. Kæmpe drop af målmanden, og så stod kampen 2-0 til pause.

Frankrig spillede i anden halvleg i et væsentligt lavere tempo, men kørte alligevel sejren i land uden nogen form for slinger i valsen. På fredag møder Didier Deschamps tropper Italien i deres næstsidste testkamp inden VM i Rusland.

Velkommen til at følge vores blog for at modtage flere nyheder om VM landsholdstrøje 2018.