Brom er på deres fjerde fodboldtøj til baby manager siden august

United rejser til Hawthorns i weekenden for en armatur, der har givet masser af underholdning sent.

Det er måske fordi West Brom er på deres fjerde fodboldtøj til baby manager siden august 2011, da løbet af de fem seneste møder mellem holdene begyndte.

Det er ikke overraskende, at de røde vil møde en anden chef lørdag mod den, der har overvåget det første møde mellem disse hold dette valg – noget, som faktisk kan komme som en lettelse.

Det skyldes, at West Brom tilbage i september formåede at gøre noget, de ikke havde gjort siden sæsonen 1978-79 ved at kræve tre point på Old Trafford.

Mål fra Morgan Amalfitano og Saido Berahino gjorde skaden, da det første virkelig chokerende nederlag af David Moyes ‘regering blev påført.

Og det spil var langt fra det glade – hvis det er lidt uhåndterligt – målfest holdene delte på den sidste dag i den foregående sæson.

De nyligt kronede mestre fejrede Sir Alex Fergusons sidste spil,arsenal babytøj der var ansvarlig ved at give afkald på tre mål føringer ved den lejlighed, da Romelu Lukaku inspirerede værterne til en 5-5 uafgjort.

De to foregående spil havde begge været på Old Trafford og derimod været meget mere beroligende.

Et Gareth McAuleys eget mål og et 90. minuts Robin van Persie-strejke gav United en 2-0-sejr i december 2012, og det var den samme scorelinie i marts samme år takket være to Wayne Rooney-mål.

En rutinemæssig sejr var også dagens orden i august 2011, da Roy Hodgsons mænd gik ned 2-1 efter Steven Reids 81 minutters eget mål viste sig at være afgørende.

Du kan genopleve al handlingen fra disse spil i vores galleri ovenfor og de seneste rapporter nedenfor.