begge blev navngivet i Billige Fodboldtrøjer Børn Brasiliens 18-mandskamp

Internacional hoppede op til fjerde i Brasileirão efter at have slået Cruzeiro 2-1 på Beira-Rio.

Oscar og Leandro Damião, der begge blev navngivet i Billige Fodboldtrøjer Børn Brasiliens 18-mandskamp for de olympiske lege i London i torsdag, scorede Inters mål i første halvleg, før Leo nettede en trøst for Cruzeiro i 65. minut.

Botafogo flyttede op til sjette efter cruising til en 3-0 hjemme vinder mod Bahia.

Cidinho fandt målet to gange for Rio de Janeiro-gigantene i første halvleg, før Elkeson satte spillet i seng kun tre minutter efter intervallet.

Náutico slog Atlético Goianiense 1-0 i Goiania med Billige Juventus tøj til børn høflighed af Araujos 23. minutstrejke.

Resultatet betyder, at Nàutico har klatret op til tiendedele i ligaen, mens Atlético forbliver nederst på bordet uden vinder efter otte runder.