Onsdagens rygtebørs: Dortmund finder Aubameyang-erstatning

Andy Carroll fra West Ham til Chelsea
Note: Rygtet har stået på i noget tid, og nu har Chelsea angiveligt kontaktet West Ham med henblik på et køb af den høje angriber. West Ham skulle også være klar på at lytte på et bud på den 29-årige englænder, så længe buddet overstiger 167 millioner kroner.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Sky Sports

Henrikh Mkhitaryan fra Manchester United til Arsenal
Note: Den armenske stjernespiller skulle stå højt på Arsenals liste over spillere til at tage over, når Alexis Sánchez og Mesut Özil forlader klubben. Og netop Sánchez kan og kan blive en del af handlen, da han er meget eftertragter i Manchester United.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mirror

Pierre-Emerick Aubameyang fra Borussia Dortmund til Arsenal
Note: Den anden spiller, der skal indgå som afløser for Sánchez og Özil er Dortmunds 28-årige problembarn. Aubameyang har også været meldt på vej tl Liverpool, men skulle nu have bedt Dortmund om at sælge ham til Arsenal.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Daily Mirror

James Maddison fra Norwich til Tottenham
Note: Hos Norwich i Championship render det 21-årige midtbanetalent James Maddison rundt. Han er eftertragtet af flere klubber i Premier League, blandt andre Tottenham, som nu vil meldes interesset i at hente den engelske U21-landsholdsspiller til klubben.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: London Evening Standard

Rafinha fra FC Barcelona til Inter Milan
Note: Inter skal have budt lidt over 185 millioner kroner for den 24-årige brasilianer. Det er dog ikke nok for FC Barcelona, der vil have italienerne til at punge ud med næsten 300 millioner kroner, før de vil slippe midtbanespilleren.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mundo Deportivo

Andre Silva fra AC Milan til Swansea
Note: Andre Silva har slet ikke levet op til forventningerne efter sit skifte for 300 millioner kroner i sommerens transfervindue. Derfor skulle AC Milan også være klar til allerede at slippe den 22-årige angriber, og her meldes Swansea som en af bejlerne til portugiserens underskrift.
Sandsynilghed: Under middel
Kilde: Wales Online

Emerson Palmieri fra Roma til Chelsea
Note: Chelsea har forhørt sig om Romas venstreback, da de ikke har held til at lokke Alex Sandro væk fra Juventus.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Evening Standard

Simon Mignolet fra Liverpool til Napoli
Note: Mignolet er aldrig blevet et stort hit i Liverpool, og nu kan den 29-årige målmand være på vej videre til Liverpool.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Italia

Michy Batshuayi fra Chelsea til Dortmund
Note: Dortmund er på vej til at sende Pierre-Emerick Aubameyang til Arsenal, og de vil i stedet have Batshuayi som erstatning i offensiven.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Bild

For detaljerede oplysninger, klik her: billig fodboldsæt børn

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*