messi tøj til børn Saka har nu scoret fire mål i seks

messi tøj til børn Saka har nu scoret fire mål i seks ligakampe siden 2. juledag, med hans fremragende strejke sent i første halvleg på St Mary ¡¯ r sende Arsenal i pausen 2-1 foran.

Gæsterne var kommet bagud efter blot tre minutter, da Stuart Armstrong blev efterladt umarkeret til at riffel hjem en fabelagtig halvvolley fra James Ward-Prowse ¡¯ s hjørne.

men de reagerede fremragende og snart trak niveau gennem Nicolas Pepe ¡¯ s sjette mål i sæsonen, før Saka sprang runde Alex McCarthy til at afslutte Alexandre Lacazette ¡¯ r gennem bold.

Det var den type vending, der har indbegrebet Arsenals form siden 2. juledag, og de fortsatte med at sætte glans på endnu en imponerende sejr med et 10. sæsonmål fra Lacazette på 72 minutter.

Igen, Saka var i centrum af bevægelsen, og rullede et perfekt kryds ind i den franske angribers vej, efter at være blevet plukket ud af en vidunderlig bold på tværs fra Cedric Soares.

Arsenal har nu vundet fem af deres seneste seks Premier fodboldtrøje til børn League-kampe, med en målløs uafgjort mod Crystal Palace som den eneste klat på deres kopibog siden jul.