fodboldtrøjer med tryk til børn Manchester City strakte deres føring i toppen

fodboldtrøjer med tryk til børn Manchester City strakte deres føring i toppen af ​​Premier League til fire point efter at have slået Leads United med 7-0 tirsdag aften.

Pep Guardiola roterede siden med fire ændringer til den side, der var på kant med Wolverhampton Wanderers, da han huskede Kevin De Bruyne, Jack Grealish, Phil Foden og John Stones.

City havde en perfekt start, da Foden gav dem føringen i det ottende minut med et slag i et gabende net, efter målmand IIlan Meslier parerede en clearing i en udfordring med Rodrigo, der var gennem mål, på sin vej.

Værterne forblev i angrebet, og Grealish fordoblede deres føring fem minutter senere med et hovedstød på nært hold efter et indlæg fra Riyad Mahrez fra en hjørnesituation.

The Citizens fortsatte med at skabe chancer, og De Bruyne gjorde det til 3-0 lige efter den halve times tid med et smadrende slag i det øverste hjørne efter en gennemspilning af Rodrigo, og Guardiolas angreb truede allerede med at løbe løbsk i den afsluttende fase af kampen. første strofe.

Guardiola genopfriskede angrebet ved pausen, da IIkay Gundogan erstattede Bernardo Silva, og Gundogan havde en øjeblikkelig indflydelse, da han teede Mahrez fire minutter inde i anden strofe til 4-0 med et afvist slag på kanten af ​​feltet.

De Bruyne fuldendte sin brace lige efter time-mærket med et skud fra 25-yard forbi Meslier, efter han blev sat op af Gundogan, få minutter før Phil Foden fik et mål afvist.

Stones fik det sjette mål for Citizens 16 minutter før juventus trøje tid med et nærgående angreb fra en rebound, efter at Aymeric Laportes hovedstød faldt fra Meslier.

Indskiftede Nathan Ake i anden halvleg rundede scoringen af ​​for værterne 12 minutter før tid med et hovedstød fra Fodens hjørne, og det var nok, da City åbnede en føring på fire point i toppen af ​​logbogen, efter at have spillet en ekstra kamp.