City sikkert videre i EFL Cup

Manchester City og Bristol spillede i dag returopgør i EFL Cup-semifinalen, efter Premier League-førerholdet havde taget første stik med en sejr på 2-1.

Selvom Manchester City ikke var i stærkeste opstilling, så dominerede de kampen og sværmede hele tiden om Bristols felt, men den helt store chance udeblev i den indledende periode af kampen.

Den chance kom til gengæld kort før pausen, hvor Leroy Sané afsluttede klinisk efter en stor fejl fra Bristols forsvar til at gøre det til 1-0.

I starten af anden halvleg fjernede Sergio Aguero al spænding i opgøret, da han gjorde det til 2-0.

Med en halv time tilbage reducerede Marlon Pack til 2-1, da han kom højest på et indlæg og headede bolden i mål.

Dybt inde i overtiden udlignede Aden Flint til 2-2, men det ændrede ikke på det faktum, at Manchester City gik relativt sikkert videre. Lige bagefter satte Kevin De Bruyne nemlig bolden ind til 3-2.

For detaljerede oplysninger, klik her: fodboldtrøjer til børn