Billige Fodboldtrøjer med eget navn Côte d’Ivoire sidder i pole position

Billige Fodboldtrøjer med eget navn Côte d’Ivoire sidder i pole position i gruppe D efter at have besejret Mozambique 3-0 lørdag aften.

Max-Alain Gradel åbnede scoringen for værterne efter 10 minutter, før Maxwell Cornett og Jean Michael Seri forseglede sejren i anden halvleg.

Elefanterne møder Cameroun på andenpladsen tirsdag aften, men de ukuelige løver skal sikre sig maksimale point, hvis de vil videre til slutrunden.

Cameroun er fortsat i kamp om play-off-pladsen i gruppe D efter at have vundet en 4-0-sejr over Malawi.

Vincent Aboubakar og André-Frank Zambo Anguissa bragte de ukuelige løver på 2-0 i den første, før Christian Mougang Bassogog tilføjede en afslutning i anden halvleg.

Zambia er fortsat i kamp om en play-off plads i gruppe B efter at have slået Mauretanien 4-0 i lørdags.

Rangers-angriberen Fashion Sakala fik et hattrick, efter Leicester Citys Patson Daka åbnede scoringen.

Chipolopolo sidder på tredjepladsen, men fører Tunesien med tre point foran deres sammenstød på tirsdag.

Equatorial rykkede op til andenpladsen i gruppe B med en 1-0-sejr over førende Tunesien.

Pablo Ganets angreb i det 83. minut var nok til at forsegle tre point til værterne, som møder Mauretanien i deres sidste gruppespil.

Nigeria skal ind i den sidste runde af kampe i toppen af ​​gruppe C efter at have besejret Liberia 2-0 lørdag eftermiddag.

Napoli-stjernen Victor Osimhen åbnede scoringen fra straffesparkspletten efter 15 minutter, før Ahmed Musa scorede med sit eget straffe i anden halvlegs pausetid.

Kap Verde-øerne 2-1 Centralafrikanske republik

Kap Verde-øerne forbliver i jagten på en play-off plads i gruppe C manchester city trøje efter at have besejret den Centralafrikanske Republik.

Julio Tavares og Stopira var på mål for at sikre come-fra-behind-sejren lørdag aften.