barcelona babytøj Hans smarte bevægelse var igen tydeligt

barcelona babytøj Hans smarte bevægelse var igen tydeligt i kampens afgørende mål mod West Ham, hvor den 27-årige kom ind bag gæsternes forsvar, før han så et skud på tværs og skud afbøje bag i nettet via Issa Diop for at sætte Arsenal foran 2-1.

Unai Emerys første sejr som Arsenal-manager kom ikke med den glamour, som han ville have ønsket, men den kliniske karakter af Gunners i anden halvleg var særlig imponerende, og virkningen af hans indskiftere – Danny Welbeck scorede sent – vil have glædet ham enormt.

Det er klart, at Marko Arnautovics åbner mindede Emery om de defensive problemer, som ikke viser tegn på at forsvinde på et tidspunkt, og West Hams bedste spiller, sommersigneringen Felipe Anderson, forårsagede Nacho Monreal-problemer i venstre side.

Arsenals bagspillere var dog en konstant trussel fremadrettet, og det var Monreal, der slog Arsenals åbningskamp, mens Hector Bellerin skabte både det første og det tredje mål.

Lacazettes introduktion i pausen var dog afgørende.

Arsene Wengers beslutning om at udligne angriberen til nøglekampe i sidste sæson blev sat spørgsmålstegn ved gennem hele kampagnen, og Emery har foretrukket Aubameyang i front indtil videre i denne periode.

Lacazette skabte dog flere chancer end nogen af frontspillerne fodbold butik efter at være kommet ind og styrkede kun troen på, at han fortjener en start, efter at have sat liv i Emery-æraen.