neymar fodboldtrøje børn Michael Osei er blevet fritaget

neymar fodboldtrøje børn Michael Osei er blevet fritaget fra sit hverv som assistenttræner for Asante Kotoko, to uger efter udnævnelsen af ​​kroatiske Zdravko Lugarusic som ny cheftræner.

Den tidligere Kotoko-spiller blev indkaldt til klubbens hovedkvarter i mandags, og efter et kort møde indrømmede han, at han er blevet fjernet fra sine poster, da den nye manager hævder, at han ikke kan arbejde med ham forud for den nye sæson.

“Kotoko tophierarki afslørede for mig i mandags, at de ikke kan arbejde sammen med mig længere på grund af et rejst problem,” fortalte Osei til Space FM.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
“Den nye træner fortalte ledelsesteamet at skille sig af med neymar trøje børn mig, fordi han ikke kan arbejde sammen med mig efter nogle observationer.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*