neymar fodboldtøj børn Den mexicanske international

neymar fodboldtøj børn Den mexicanske international og Villarreal-midtbanespiller Jonathan dos Santos har igen gentaget sit ønske om at være tilbage i samme klub med sin bror, LA Galaxy-angriberen Giovani. Han sagde dog, at det måske ikke er i Major League Soccer.

Forud for Villarreals tur til Barcelona i weekenden, snakkede Jonas med Blaugranas officielle hjemmeside om forlokkelsen ved igen at stille op i samme XI som Giovani, som han spillede med i Villarreal og kom op med i Barcelonas ungdomssystem, selvom Gio havde kom videre, før de to kunne spille sammen der.

David Villa forlænger NYCFC-aftalen

Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
“Det har altid været en drøm at være på et hold sammen. Vi gjorde neymar jr tøj børn det i Villarreal. I fremtiden ville han og jeg elske at være sammen igen og lave historie i det samme hold,” sagde han. “Vi var heldige at udgør en del af den bedste klub i verden, Barca, selvom vi ikke begge var i stand til at spille der, hvilket ville have været en utrolig drøm.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*