ronaldo tøj børn Declan Rice, som er Mounts barndomsven,

ronaldo tøj børn Declan Rice, som er Mounts barndomsven, talte om, hvordan hans Three Lions-kollega håndterer situationen: “Det har været virkelig hårdt for ham. Han har været nødt til at isolere sig med Chilly. Han har været i et værelse her på St George’s i et par dage .

“Jeg har talt med ham på WhatsApp og FaceTimed ham et par gange. Det er vigtigt, at drengene tjekker ind og taler med dem, for de er her stadig, selvom de er i deres egne værelser og ikke laver meget, er de stadig en del af denne trup og klar til at have en massiv indflydelse i denne turnering.

“Så jeg tror, ​​at det for mig er ligesom en almindelig dag med Mase. Jeg chatter med ham nu og igen. I aften skal jeg nok tale med ham igen og forhåbentlig få en opdatering på, om han kan komme ud og begynde at træne igen.”

Rice jokede med, at han var gået tabt uden hans nære ven Mount.

“[Jeg er en] fortabt sjæl! For at være retfærdig kommer et par af ronaldo tøj til børn drengene hen til mig og sagde ‘du ser fortabt ud’, og jeg havde lidt drillerier – ‘ja, det er jeg!’ Han har været okay for at være fair, forhåbentlig er han ude i løbet af de næste par dage.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*