bellingham fodboldtrøje Artiklen fortsætter nedenfor

bellingham fodboldtrøje Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Den 26-årige har genfundet sin bedste form på Groupama Stadium, hvor han har registreret 57 mål og 43 assists i 139 kampe for at hjælpe Lyon med at kæmpe om Ligue 1-titlen og succes i Champions League.

Depays mål hjalp Rudi Garcias mænd med at nå semifinalerne i Europas elitekonkurrence i sidste sæson, og han bliver nu udråbt til et potentielt skifte til La Liga.

Den tidligere United-kantspiller bekræftede, at Barca har registreret billige fodboldtrøjer deres interesse for hans tjenester, efter at Holland blev slået 1-0 af Italien i UEFA Nations League mandag.

Garcia og Lyons sportsdirektør Juninho har insisteret på, at der endnu ikke er afgivet nogen formelle tilbud, men sidstnævnte har også indrømmet, at et værdifuldt aktiv kunne sælges, hvis et passende bud kommer inden transfervinduet lukker.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*