messi trøje børn at nå dette tal. De har kun to mål

messi trøje børn at nå dette tal. De har kun to mål mere end Eintracht Frankfurts angriber, som har formået deres mål i langt færre kampe (74). I alt har Liverpools spillere samlet for 42 mål og 15 assists, mindre end Frankfurts 58 målbidrag (40 mål og 18 assists). Ligesom Salah har Luka Jovic i øjeblikket føringen i topscorerløbet i sin liga med 14 mål i 18 Bundesliga-kampe i denne sæson.

En af Frankfurts angribere er også udfordrende at være topassistent, med Sebastien Haller lige bag Jadon Sancho på otte assists i Bundesligaen. I i alt 28 kampe på tværs af alle turneringer har franskmanden scoret 14 mål og 11 assists – næsten lige så imponerende samlet som Salahs 19 mål og otte assists i 2018-19. Haller har nået sit præg i færre kampe, hvilket betyder, at han er involveret i et mål i 89 procent af kampene sammenlignet med Salahs 82 procent.

I Jurgen Klopps system er Firmino meget mere end messi sæt børn en centerforward. Brasilianeren presser forsvarsspillere, afskærer pasningsbaner, bryder spillet op og falder dybt for at bygge angrebet. På samme måde udfører VM-finalisten Ante Rebic mere end blot en målscorende rolle for Adi Hutters Eintracht Frankfurt. Skader betød, at starten af hans sæson blev forsinket, men kroaten har været fremragende til at bryde defensive linjer ved at bruge sit tempo og evner til at låse op for modstanderen og bringe Haller og Jovic i spil.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*