messi tøj til børn Monaco solgte angriberen Anthony

messi tøj til børn Monaco solgte angriberen Anthony Martial til Manchester United for at overholde UEFA’s Financial Fair Play-regler, ifølge klubbens vicepræsident Vadim Vasilyev.

På transferdeadlinedagen i 2015 solgte Ligue 1-holdet den franske landsholdsspiller til De Røde Djævle i en aftale, der angiveligt kunne indbringe Monaco €80 millioner (73 millioner £), hvis alle bonusser er opfyldt.

I mellemtiden lancerede Arsenal og Liverpool begge bud på en anden fransk landsholdsspiller, Thomas Lemar, denne sommer.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil ex-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Monaco 2/1 for at slå RB Leipzig

På trods af disse tilbud valgte Monaco ikke at sælge messi miami trøje børn angriberen, og Vasilyev sagde, at den største forskel var klubbens økonomiske tilstand i 2015, hvor de var i fare for ikke at møde FFP.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*