juventus trøje ronaldo børn Vores interview med

juventus trøje ronaldo børn Vores interview med Aleksandr Agapov – præsident for det russiske LGBTS-sportforbund – foregår i to dele.

Vi snakker godt, men hans opmærksomhed er væk. “Politi,” siger han til os. Og bare sådan forsvinder Aleksandr – Sasha for kort – i 10 minutter.

Da han kommer tilbage, siger han, at han har været for at besvare nogle spørgsmål fra en lokal politibetjent, som dukkede op til Football For All-arrangementet arrangeret af Sashas gruppe på et ellers tomt, umærkeligt college i den nordvestlige del af Moskva.

Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
Han har givet politibetjenten sit navn og fødselsdato, sin adresse og sine kontaktoplysninger og endda betalingsoplysningerne for reservationen på banen.

Han har måttet fortælle politibetjenten, at han er fodboldtrøje til børn rrangør af arrangementet og skal også bekræfte antallet af fremmødte.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*