cr7 tøj børn Ole Gunnar Solskjær er en “magiker

cr7 tøj børn Ole Gunnar Solskjær er en “magiker” i store kampe, ifølge Moldes forsvarsspiller Ruben Gabrielsen, der siger, at Manchester United-chefen er et “fantastisk menneske”, der “ved hvordan man taler med” sine spillere.

Solskjær blev udnævnt til Uniteds nye faste cheftræner i marts 2019 efter en enormt imponerende midlertidig periode med ansvaret efter Jose Mourinhos afgang, men De Røde Djævles form tog en drejning til det værre det efterfølgende, og de haltede til en sjetteplads i Premier League efter vandt kun to af deres sidste 12 kampe i sidste sæson.

Inkonsekvens fortsatte med at plage Solskjærs mænd i starten af den nye kampagne, hvilket førte til nye opfordringer til den tidligere Tottenham-boss Mauricio Pochettino om at komme ind og stabilisere skibet på Old Trafford.

Artiklen fortsætter nedenfor
Redaktørens valg Messi kan sætte en langsom PSG-start bag sig med hovedrollen mod Real Madrid ‘De vil se, hvem vi er!’ – Cancelo, Dias, Bernardo og Ederson vender tilbage til Benfica-Sporting-rivaliseringen med Man City En ændring af position og chats med Rangnick – Hvordan Sancho fandt sin bellingham fodboldtrøje form hos Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Vil eks-Man City vidunderbarn blive ‘den nye Sancho i Dortmund?
United-bestyrelsen besluttede i sidste ende at holde fast i nordmanden efter en turbulent juleperiode og er blevet belønnet for deres tro på hans langsigtede vision siden årsskiftet.

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*