Ustoppelige Manchester City storsejrer over Swansea

Manchester City har set skræmmende stærke ud i denne sæson. Derfor var det heller ikke forventet, at Premier Leagues bundprop fra Swansea skulle kunne udfordre The Citizens i onsdagens kamp på Liberty Stadium i Swansea.

Det gik da også helt efter planen for Pep Guardiolas tropper, da først David Silva efter 27 minutter og siden Kevin De Bruyne på et flot frispark efter 34 minutter kunne sende Manchester City til pause foran 2-0.

I anden halvleg gjorde Manchester City det onde ved værterne ved at score yderligere to mål. Først ved David Silva, der med sit andet mål i kampen gjorde det til 3-0 efter 52 minutter. Og med fem minutter tilbage af kampen lukkede og slukkede Sergio Agüero med målet til 4-0.

Med sejren cementerer Manchester City sin plads i toppen af Premier League, hvor de stadig har 11 point ned til Manchester United på andenpladsen. Swansea kom derimod ikke væk fra sidstepladsen, hvor de ligger med kun 12 point efter 17 runder.

For detaljerede oplysninger, klik her: Fodboldtøj til Børn