To forrygende langskudsmål i remis på Wembley

Mauricio Pochettino havde Harry kane med fra start igen efter sygdom, men den engelske landsholdsangriber havde ikke nemme betingelser på Wembley, hvor West Ham var på besøg.

David Moyes havde sat sit hold til at forsvare deres eget mål frem for alt, og det bar frugt. I første halvleg var det Christian Eriksen, der var den farligste mand hos hjemmeholdet, men ingen af danskerens to afslutninger strøg ind bag Adrián.

Kampbilledet var det samme i anden halvleg, hvor West Ham igen forsvarede sig med næb og klør, mens de ikke havde kræfter til at true Tottenhams defensiv.

Da West Ham en sjælden gang havde bevæget sig et godt stykke op på Tottenhams banehalvdel, gav det dog udbytte. Pedro Obiang tog et par træk med bolden, inden han sparkede til den langt ude fra. Bolden strøg med lynets hast op i det korte målhjørne uden chance for Hugo Lloris.

Det var udeholdets første afslutning i kampen, og det så ud til at ryste Tottenham, som ikke for alvor havde haft held med at spille sig frem til de helt åbne scoringsmuligheder. Måske var det grunden til, at Heung-min Son forsøgte sig fra distancen, og sydkoreanerens spark bragede op i målhjørnet bag Adrián.

Tottenham fik ikke lagt et ordentligt pres på West Ham i slutminutterne, og dermed mistede de et vigtigt skridt i jagten på en top fire placering.

For detaljerede oplysninger, klik her: billige fodboldtrøjer

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*