Riddersholm: Stadig et stort bjerg at bestige

Sidst Brøndby IF gæstede AGF endte det med en nedslagtning på 0-7. Søndag revancherede AGF det store nederlag med en fortrøstningsfuld sejr på 2-0 og en udvisning til Benedickt Röcker.

Efter sejren var det dog vigtigt for Glen Riddersholm at understrege, at sejren ikke har løst problemerne på mandskabet helt endnu.

– Drengene giver dem selv en gave med en stærk holdpræstation. Der blev løbet rigtig mange meter, og vi må meget igennem, synes jeg, før sejren kommer hjem. Med sejren giver vi også en gave den anden vej til de fans, der stod her for godt et år siden og som så os tabe med 0-7 til Brøndby. Det var dejligt at kunne give lidt tilbage, men samlet set har vi fortsat et stort bjerg at bestige. De tre point gør det da lidt lettere, men er kun et skridt på vejen, fortæller Glen Riddersholm til Århus Stiftstidende.

I øjeblikket har Glen Riddersholm bokset med skadesproblemer, eftersom både Morten Duncan Rasmussen og Kasper Junker er ude med skavanker. Det gav plads til en alternativ angriber-duo med Tobias Sana og Martin Spelmann helt fremme.

Ingen af de to fik dog scoret, da Hjortur Hermansson åbnede kampen med et selvmål for Brøndby IF. I overtiden kunne indskiftede Mikkel Rask således indfri sejren med målet til 2-0 på Ceres Park.

AGF møder formsvage AaB på udebane i næste runde.

For detaljerede oplysninger, klik her: Fodboldtøj til Børn

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*