Neymar vinder Samba d’Or: Udligner Thiago Silvas rekord

Det er endnu ikke lykkes Neymar at bryde igennem Lionel Messi og Cristiano Ronaldos duel om Ballon d’Or, men når det kommer til den såkaldte Samba d’Or, så går det langt bedre for den brasilianske offensivspiller.

Samba d’Or bliver hvert år givet til den bedste brasilianer i Europa, og den bliver afgjort via stemmer fra fans, journalister og en samling af tidligere spillere, og det nu er tredje gang, at PSG-stjernen vinder prisen.

Tidligere har Neymar også vundet Samba d’Or i 2014 og 2015, da han var i Barcelona, mens Liverpools Coutinho vandt prisen sidste år. I år blev det til en andenplads i afstemningen for Coutinho med Real Madrids Marcelo som nummer tre.

De efterfølgende placeringer gik til Barcelonas nyindkøb Paulinho, Real Madrids Casemiro og Manchester Citys stjerneskud Gabriel Jesus.

Med tre omgange som årets brasilianer i Europa udligner Neymar Thiago Silvas rekord for prisen, som startede tilbage i 2008 med den tidligere Real Madrid og Milan-spiller Kaka som vinderen.

Neymar skiftede i sommer fra Barcelona til PSG for 1,65 milliarder kroner, som gjorde ham til verdens dyreste spiller nogensinde.
For detaljerede oplysninger, klik her: fodboldtøj til børn

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*