Lazio smed sejr i slutfasen: Sporting og Marseille tæt på kvartfinalen

Lazio fik ikke ligefrem det stærkeste udgangspunkt, da de hjemme blot fik 2-2 mod Dynamo Kiev, men en udligning med 11 minutter tilbage af den ordinære spilletid betød, at den italienske hovedstadsklub skal til Ukraine med et lidt tamt resultat i bagagen.

Det var desuden også Kiev-klubben selv, der kom foran i kampen med 1-0, da Tsygankov på ikke særlig elegant vis fik bolden ind over stregen. Lazio fik dog svaret igen med to scoringer i henholdsvis 54. og 62. minut i kampen, da Immobile og Felipe Anderson hver især fik sendt en kasse ind.

Men med et sandt drømmehug kunne Moraes gøre det til 2-2, som altså endte som kampens resultat.

I Portugal kunne Sporting hive en sejr hjem mod Plzen, da Fredy Montero stod for begge mål i deres 2-0-sejr. Pudsigt nok kommer det fra en spiller, som i den seneste tid har haft svært ved at finde vej til målet.

Endelig kunne den sydfranske klub Marseille vinde med 3-1 over Athletic Bilbao, da to mål fra Ocampos og et enkelt fra Payet betød, at et straffesparksmål fra Aduriz var til at leve med.

Returkampene i Europa Leagues ottendedelsfinaler spilles på torsdag i næste uge.

For detaljerede oplysninger, klik her: fodboldtrøjer til børn