Klopps 59 ændringer: Nødt til at rotere i startopstillingen

Onsdag skal Jürgen Klopp møde West Bromwich med sit Liverpool-mandskab, og her er der endnu engang lagt op til, at den tyske manager vil lave ændringer i sin startopstilling i forhold til sidste kamp mod Everton.

Hele 59 ændringer har Klopp lavet indtil videre i denne sæson, som er flest af alle hold i Premier League – og han ser ikke ud til at stoppe med at rotere i holdopstillingen. Det gør han klart ved pressemødet frem mod West Bromwich-kampen.

– Til de her kampe synes jeg virkelig, at hvis man har kvaliteten i truppen, så skal man bruge den. Man kan ikke spille med de samme 11 spillere hele tiden, fordi hvis du får et par skader, så har de nye ikke samme rytme, og så vil deres præstationer være sådan, siger Jürgen Klopp.

Tyskeren peger desuden på, at hvis man ikke roterer med sit hold i december, hvor der er masser af kampe for Premier League-holdene, så bliver man ramt i januar.

– Det er bare sådan det er, slår han fast.

I kampen mod Everton var blandt andet Philippe Coutinho og Roberto Firmino på bænken, og her endte det med 1-1 i Merseyside-derbyet, hvilket også medførte en del kritik, men den lader altså ikke til at sætte sig hos Jürgen Klopp.

For detaljerede oplysninger, klik her: Fodboldtøj til Børn

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*