Kasper Fisker føler med Randers FC

Kasper Fisker forlod Randers FC til fordel for Brøndby IF den 26. juni, og siden har midtbanespilleren ikke været i Jylland. Tiden er gået med at komme på plads med familien i hovedstaden og det tætpakkede kampprogram i Brøndby IF.

På søndag vender Fisker imidlertid tilbage til Jylland og såmænd sin egen hjemegn, når Brøndby gæster Randers FC. Kronjyderne er som bekendt sidst i Superligaen efter et point i fire kampe, og selv om det gør Brøndby til ekstra store favoritter i søndagens kamp, gør det alligevel ondt på Kasper Fisker.

– Det er ikke særlig rart at se den start, de har fået. Jeg kan huske, da jeg selv var en del af truppen, og vi så startprogrammet, at vi talte om, at det var vigtigt at vinde den første mod Sønderjyske, fordi der kom to svære kampe efterfølgende mod FC København og FC Midtjylland. Når man så ikke vinder de tre første kampe og kommer til Hobro og taber, så begynder det at gøre ondt, siger Kasper Fisker til Randers Amts Avis og tilføjer:

– Det er aldrig sjovt at ligge sidst, og der er ingen tvivl om, at jeg føler med dem i den situation, de står i lige nu. Men man skal også lige huske, at der kun er spillet fire kampe.

Der er kickoff mellem Randers FC og Brøndby IF søndag klokken 16.00.

For detaljerede oplysninger, klik her: Fodboldtøj til Børn

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*