Jonas Lössl stolt over Watford-sejr

David Wagners Huddersfields-mandskab vandt lørdag 4-1 over Watford på mål af Aaron Mooy, Elias Kachunga og Laurent Depoitre.

Watford blev reduceret til 10 mand, da kaptajnen, Troy Deeney, blev sendt ud i det 33. minut for en hensynsløs tackling på Collin Quaner, og Lössl var tilfreds med, hvordan hans holdkammerater reagerede efter hændelsen.

– Planen at angribe Watford, og det lykkedes vi med, sagde målmanden til the Huddersfield Daily.

Sejren kom oven på en knap så god kamp mod Chelsea sidste tirsdag, som de tabte 3-1 på eget græs.

– Mod Chelsea måtte vi spille anderledes. Vi forsøgte, men det lykkedes os ikke med på grund af nogle individuelle fejl og tab af koncentration, fortæller Lössl om præstationen mod Chelsea.

– Men vi skal være stolte af denne kamp. Jeg har tidligere været i disse situationer – hvor du er en mand oppe, og du er foran, men momentet kan skifte pludseligt.

– Vi koncentrerede os helt hen til slutningen af kampen og scorede fire mål – det er en rigtig god præstation, som vi skal være stolte af.

Den danske keeper afslørede også, at det var et samtaleemne i halvlegen, at holdet skulle blive ved med at spille og ikke blive selvtilfredse ved at være én mand i overtal.

– Vi talte meget om det i halvlegen. Vi havde virkelig brug for at være der hele vejen igennem kampen.

For detaljerede oplysninger, klik her: billige fodboldtrøjer

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*