hvor den slap med et FC Midtjylland hold

Borring blev matchvinder mod tidligere arbejdsgiver

Søndag eftermiddag skulle Randers forsøge at få deres første Superligasejr denne sæson, da mødte FC Midtjylland på MCH Arena.

Kronjyderne startede godt og burde have fået straffespark efter blot fem minutter, da Saba Lobjanidze blev nedlagt i feltet af Tim Sparv.

Dernæst sad FC Midtjylland mest på opgøret og efter 19 minutters spil kom hjemmeholdet i front. Hannes Halldorsson får ikke ordentlig fat i et indlæg i duel med Paul Onuachu, og så kan den høje nigerianer bringe midtjyderne i front, efter store protester fra Randers-spillerne, der mente at Onuachu begik frispark i situationen.

Randers fik dog kort efter noget at smile over. Saba Lobjanidze kom igennem på højresiden, og med et fladt indlæg fandt han Marvin Pourie i feltet, der kunne udligne til 1-1 tæt under mål blot 2 minutter, efter at gæsterne var kommet bagud.

Lidt før halvleg fik Paul Onoucha en kæmpe mulighed for at bringe FCM i front endnu engang. Alene med Halldorsson sparkede angriberen da også bolden forbi keeperen, men en glidende Jonas Bager reddede Randers ved at parrere bolden fra at trille ind i et frit mål. I stedet gik de to hold til pause ved stillingen 1-1.

Efter pausen fortsatte kampen, hvor den slap med et FC Midtjylland hold, som var mest på bolden, og et Randers hold, der jagtede deres muligheder på kontramuligheder. Midtjyderne lagde et tungt pres på Randers og slog gang på gang høje bolde ind i feltet efter deres tårnhøje angriber. Otte minutter inde i 2. halvleg gav det så pote.

Et hjørnespark blev i første omgang afværget, men på det efterfølgende indlæg gik to Randers-forsvarere til Paul Onouachu, hvilket efterlod den tilbagevente Jonas Borring helt fri. Borring headede flot til bolden og bragte dermed FC Midtjylland foran med 2-1 mod sin tidligere arbejdsgiver.

Kampen var derefter meget tæt, og med et kvarter igen kunne Rasmus Nissen have lukket kampen med en flot afslutning på stolpen. Herfra synes luften lidt at være gået af ballonen for Randers, og det begyndte mere at ligne 3-1 end 2-2.

Det blev dog ikke til flere mål i opgøret. FC Midtjylland tog sin anden Superliga-sejr i træk, mens Randers nu står tilbage med 1 point efter 3 kampe.