Fredagens rygtebørs: Manchester-klubber i kamp om Lazio-stjerneskud

Vi har samlet dagens bedste rygter til dig lige her

Fernando Torres fra Atletico Madrid til Dalian Yifang
Note: Transferdeadlinen i Kina udløber først med udgangen af denne måned, og det kan i den forbindelse være, at Torres skifter til Dalian Yifang allerede nu. Dermed kan kampen mod FCK ende med at være hans sidste for Atletico.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Marca

Sergej Milinkovic-Savic fra Lazio til Manchester City eller Manchester United
Note: Det ser ud til, at man kan forvente en kamp mellem de to Manchester-klubber, når det kommer til Lazios stjerneskud Sergej Milinkovic-Savic.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Daily Record

Matthijs de Ligt fra Ajax til Bayern München
Note: De Ligt er nu kommet på listen over klubber, der angiveligt er ude efter den 18-årige Ajax-forsvarer Matthijs de Ligt.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Mundo Deportivo

Harry Kane fra Tottenham til Real Madrid
Note: Real Madrid skulle nu være så desperate efter at få fingrene i Harry Kane, at de er klar til at smide to af deres spillere oveni en handel for at få englænderen til klubben.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Don Balon

Raheem Sterling fra Manchester City til Real Madrid
Note: Raheems Sterling er endnu ikke begyndt at snakke kontraktforlængelse med Manchster City, og det får nu Real Madrid til at kigge mod den blå del af Manchester i håbet om at kunne snuppe den hurtige kantspiller. Sterlings nuværende kontrakt udløber i 2020.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Mirror

Jamaal Lascelles fra Newcastle til Chelsea
Note: Chelsea har eftersigende kigget på Newcastles kaptajn. Den 24-årige forsvarsstyrmand er angiveligt udset til at være sommerens forstærkning til defensiven i London-klubben.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: London Evening Standard

Matteo Darmian fra Manchester United til Juventus
Note: De forsvarende italienske mestre er eftersigende allerede nået til enighed med Darmian om et skifte fra Manchester United til sommer. Den 28-årige back får ikke meget spilletid hos de røde djævle, og et skifte virker derfor oplagt.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Calciomercato

José Fonte fra West Hamp til Dalian Yifang
Note: Næste spiller til at lave det lukrative skifte til Kina ser ud til at være José Fonte. Den 35-årige portugiser er i karrierens efterår, og er kommet i overskud i West Ham. Han kommer til at koste Dalian Yifang cirka 42 millioner kroner, hvis skiftet går igennem.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Daily Mail

For detaljerede oplysninger, klik her: Fodboldtøj til Børn

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*