Feyenoord-træner: Nicolai Jørgensen leder efter formen

I sidste sæson var han det helt store hit i hollandsk fodbold, men i denne sæson er det gået helt skævt for den danske angriber Nicolai Jørgensen, 27 år.

Feyenoord-spilleren vandt i sidste sæson det hollandske mesterskab og tog tilmed topscorertitlen, men i år ligger Feyenoord blot nummer fem i ligaen og er således i fare for slet ikke at komme i Europa næste år, og Nicolai Jørgensen har blot scoret syv gange i sæsonen og har slet ikke scoret i 2018.

Til sammenligning har Ajax’ midtbanespiller Lasse Schöne stået for ni træffere i den bedste hollandske liga, så der er bestemt plads til forbedring for Nicolai Jørgensen.

Ifølge træner Giovanni van Bronckhorst har der kollektivt været et problem i denne sæson, og det lider blandt andre Nicolai Jørgensen under.

– Han leder efter sin form – det er korrekt. Han arbejder hårdt, og vi håber, han snart kommer til at score igen, siger Giovanni van Bronckhorst til Algemeen Dagblad.

Træneren har fået Robin van Persie i truppen, og han har endnu ikke besluttet, hvor van Persie skal spille på banen, og om det kan koste Nicolai Jørgensen pladsen på holdet. Indtil videre har van Persie spillet lidt bag Jørgensen, men han kan også spille den forreste angriber og kan faktisk flyttes lidt rundt på banen.

– Om det er Jørgensen eller van Persie i stedet for dem begge på banen samtidig? I øjeblikket er det samtidig.

Feyenoords næste opgave er på søndag, hvor klubben møder AZ Alkmaar – en vigtig kamp for Feyenoord, der lige nu ligger 14 point efter AZ på tredjepladsen.

For detaljerede oplysninger, klik her: fodboldtrøjer til børn

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*