Dagens Spilforslag: Mere jubel på Turf Moor

Burnley er simpelthen et bedre hold end Stoke, som i weekenden gik helt ned med 1-5 ude mod Tottenham. Det er sæsonens andet kollaps på udebane for Stoke, som i slutningen af oktober tabte med 2-7 til Manchester City.

Helt så galt går det næppe mod Burnley, som endnu ikke har spillet en kamp til over 2,5 mål på hjemmekampe, mens 74 procent af holdets 34 sejre i Premier League har været på præcis ét mål.

Men Burnley fordeler målene pænt både internt i truppen og mellem kampene, så holdet før denne kamp ligger à point med Tottenham på sjettepladsen, mens Chelsea på bronzepladsen bare er fire point væk. Og den nuværende form er stærk hos Burnley, som har vundet tre af de sidste fire kampe på Turf Moor.

Stoke har omvendt tabt tre af de sidste fire kampe og står med 1-2-5 på udebane efter sæsonens første otte forsøg. De sidste 40 kampe under Mark Hughes har bare kastet 41 point af sig, og i kampen mod Tottenham var det skræmmende at se, hvor let Stoke knækkede i 2. halvleg, da Son Heung-Min scorede til 2-0.

Burnley kan formentlig byde Ben Mee tilbage i truppen, mens Matt Lowton fortsat er skadet. Hos gæsterne er Bruno Martins Indi og Glen Johnson fortsat ude med skader, mens Jese er i hjemlandet Spanien af familiære årsager.

Der skal simpelthen være forskel på de to hold målt på generel styrke, form og fordel af hjemmebane her. Odds 2,32 virker som en undervurdering af Burnley, og folk med trang til højere odds kan i øvrigt overveje hjemmesejr og under 2,5 mål (4,20) eller hjemmesejr med præcis ét mål til 3,75.

For detaljerede oplysninger, klik her: Fodboldtøj til Børn

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*