Chelsea smed førstepladsen væk på hjemmebane

Fra kampens start var det Chelsea, der sad på bolden i kampen mod Atletico Madrid.

Atletico Madrid pressede mest på med omstillinger, der dog ikke blev til farlige chancer. I den modsatte ende var Alvaro Morata dog tæt på at sende Chelsea på sejrskurs, da angriberen vendte med bolden og sendte afslutningen lige forbi højre stolpe. Danske Andreas Christensen stod for oplægget i denne situation.

Victor Moses lagde bolden til rette for Alvaro Morata efter 22 minutter, men heller ikke her kunne spanieren hamre bolden i netmaskerne. Bolden endte i stedet direkte på Jan Oblak i Atletico Madrids mål.

Davide Zappacosta kom endnu tættere på, da spilleren tog et farligt træk ind i banen, men her diskede Jan Oblak op med en fremragende redning.

Farligst blev det for Atletico Madrid efter pausen. Her sendte Antoine Griezmann et fornuftigt frisparksforsøg afsted, men Chelsea-keeperen, Thibaut Courtois, viste sikre hænder.

Og så dukkede danskeren op. Andreas Christensen stod helt alene i det lille felt, men forsvarsspillerens hovedstød blev reddet af Jan Oblak. I modsatte ende smadrede Filipe Luiz sit forsøg på stolpen, og trods en ripost i feltet fik Atletico Madrid ikke scoret i denne situation.

Men tre minutter senere lykkedes det for gæsterne. Et hjørnespark fik Fernando Torres headet videre, før Saul kunne heade Atletico Madrid på 0-1.

Andreas Christensen var dog igen ivrig i den offensive del af banen. Danskeren kastede sig igen ind i feltet foran et frit mål, men hovedstødet røg forbi højre stolpe. Med et kvarter tilbage af kampen kom Chelsea dog på måltavlen.

For detaljerede oplysninger, klik her: billige fodboldtrøjer