Barca vil forlænge med Piqué og Sergi Roberto

FC Barcelona er en klub arbejder videre på at forlænge med sine stjernespillere. Tidligere har både Lionel Messi og Andres Inieste forlænget deres kontrakter med den catalanske storklub, og nu er turen kommet til Gerard Piqué og Sergi Roberto.

Både Messi og Iniesta havde mindre end et år til kontraktudløb, da de hver isæt forlængede, og FC Barcelona vil ikke stå i en lignende situation med Piqué og Sergi Roberto. De har begge kontraktudløb i 2019, og klubben vil derfor allerede i starten af det nye år få forlængelserne på plads med de to spillere. Det skriver den spanske avis Sport.

Begge er da også rigtige klubmænd. Gerard Piqué har være i klubben i mere end ni år, og har repræsenteret klubben i næsten 300 kampe. Sergi Roberto kom til som 14-årig, og har aldrig optrådt for andre klubber som seniorspiller.

Der skulle derfor også være gensidig interesse fra alle parter om at forlænge samarbejdet. Sergi Roberto har ifølge Sport tiltrukket sig opmærksomhed fra andre europæiske storklubber såson Juventus, Chelsea og Manchester United, men foretrækker selv at blive i FC Barcelona. 31-årige Gerard Piqué har heller ingen intentioner om at skifte væk, og kontraktforlængelserne burde derfor ligge lige for.

For detaljerede oplysninger, klik her: billige fodboldtrøjer salg

Be the first to comment

Leave a comment

Your email address will not be published.


*