AC Horsens flot tilbage efter chokstart mod Brabrand

AC Horsens viste god moral i testkamp mandag mod Brabrand, hvor et comeback sikrede 4-2 sejr til Superliga-holdet.

Alka Superliga-starten er meget tæt på, og mandag skulle AC Horsens teste før premieren i landets bedste række. Horsens-mandskabet reddede akkurat livet i sidste sæson på flot moral, og netop den flotte moral blev også vist i mandagens test.

Her startede det nemlig alt andet end godt for Superliga-holdet. Simon Okusun sparkede på stolpen efter bare et minut, og sekunder efter måtte Mads Bech udgå for Horsens. EFter otte minutter blev ondt endnu værre, da AC Horsens kom bagud på et effektivt Brabrand-mål.

Midtvejs i første halvleg kom AC Horsens dog flot tilbage. Først udplacerede Kristoffer Larsen sig til 1-1, inden Mads Qvist kraftfuldt bankede favoritterne foran. Kort før pausen blev det endda 3-1 til Bo Henriksens mandskab, da Tobias Arndal sendte bolden i nettet.

Anden halvleg blev mindre hektisk, og her var det tydeligt, at AC Horsens havde overskuddet. Det gav dog først pote med tyve minutter igen, da Denis Suljic øgede til 4-1. Det dræbte spændingen i kampen, selvom Brabrand i overtiden fik reduceret til 4-2.

For detaljerede oplysninger, klik her: billige fodboldtrøjer